Violeta Grajçevci – Uka

Violeta Grajçevci – Uka

Nënkryetare e Asociacionit të Hematologëve të Kosovës, Shefe e Repartit të Hematoonkologjisë Pediatrike, Klinika e Pediatrisë, QKUK, Prishtinë, Asistente e Lëndës Pediatria, Fakulteti i Mjekësisë, Universiteti i Prishtinës Vice President of Kosova Hematology Association, Head of Hematology/Oncology Service, Pediatric Clinic, UCC of Kosova, University teaching assistant of Pediatrics, Medical Faculty, University of Prishtina,
Phone :
0038344263741
Email :
[email protected]

Mjeke specialiste e pediatrisë dhe Hematologjisë, magjistër e shkencave mjekësore, PhD kanditate Specialist of Pediatry and Hematology, mr of medical sciences, PhD candidate

About

Biografia se shpejti