Suzana Krasniqi

Suzana Krasniqi

Klinika e Hematologjisë, Shefe e Repartit të Hematologjise klinike,QKUK, Prishtinë Clinic of Hematology, Head of Clinical Hematology, UCC of Kosova, Prishtina
Phone :
0038344296201

Specialiste e Mjekësisë Interne dhe Hematologjisë Specialist of Internal Medicine and hematology

About

Biografia se shpejti