Shemsedin Sadiku

Shemsedin Sadiku

Profesor i Lëndës Mjekësia Interne, Fakulteti i Mjekësisë, Universiteti i Prishtinës, Drejtor i Klinikës së Hematologjisë, QKUK, Prishtinë, Profesor of Internal Medicine, Medical Faculty, Prishtina University, Director of Clinic of Hematology, UCC of Kosova, Prishtina
Phone :
044-110-771
Email :
[email protected]

Specialist i Mjekësisë Interne dhe Hematologjisë, Specialist of Internal Medicine and Hematology.

About

Biografia se shpejti