Adriatik Berisha

Adriatik Berisha

Specialist i Hematologjisë,Klinika e Hematologjisë,QKUK, Prishtinë Specialist hematologyst, UCCK, Clinic of Hematology, Prishtine
Phone :
0038344627289
Email :
[email protected]

About

Biografia se shpejti

Merre copy kete pjese, dhe pastaj shkruaj biografine aty ku po thot se shpejti.

Fusha Speciality e tregon profesionin, ndersa Short Bio e shenon punen aktuale.