Arsim Shala

Arsim Shala

Specializant i Hematologjisë, QKUK, Prishtinë, Specialist i Mjekësisë Familjare, Resident of Hematology, UCC of Kosova, Prishtina, Specialist of Family Medicine
Phone :
044 382 725
Email :
[email protected]

About

Dr Arsim Shala ka lindur me 03.07.1976 në fshatin Negroc të Drenasit. Shkollen fillore e perfundoi në vendlindje. Shkollën e mesme te Mjekësisë e vijoi në Mitrovicë në “Dr. Xheladin Deda”. Fakulltetin e Mjekësisë, drejtimin e Mjekësisë së Përgjithshme e perfundoi në vitin 2005 në Universitetin e Prishtinës. Pastaj punësohet si Mjek i Përgjithshëm në QKMF-Kaҫanik që nga fillimi i vitit 2005. Në fillim të vitit 2011 perfundon specializimin nga Mjekësia Familjare në Prishtinë. Në maj të vitit 2017 fillon specializimin nga Hematologjia në kliniken e Hematologjisë-QKUK, Prishtinë dhe aktualisht është në vitin e tretë të specializimit.
Dr. Arsim Shala war born on 03.07.1976 in the village of Negroc, municipality of Drenas, Republic of Kosovo. He finished elementary school in his birthplace. He attented the medicine high school “Xheladin Deda” high school in Mitrovica, Kosovo. In 2005 he finished medical school in the University of Prishtina then worked as a general practitioner in the main family health center of the city of Kaҫanik since the beginning of 2005. In 2011 he finished the residency of Family Medicine in Prishtina. In may 2017 he started the residency in Hematology in the clinic of Hematology-QKUK, Prishtina and is currently on the 3 rd year of residency.