Adriatik Berisha

Adriatik Berisha

Specialist i Hematologjisë, Klinika e Hematologjisë, QKUK, Prishtinë
Phone :
0038344627289
Email :
dr.adriatiku@gmail.com

About

Biografia se shpejti

Merre copy kete pjese, dhe pastaj shkruaj biografine aty ku po thot se shpejti.

Fusha Speciality e tregon profesionin, ndersa Short Bio e shenon punen aktuale.